Onderkasten keuken

Bij het Keukenplein van Hubo beschikken wij over een zeer ruim aanbod waarin u keuze heeft uit allerlei onderkasten. Het is mogelijk dat u uw gehele keuken zelf samenstelt. Allerlei prijsklassen, diverse kleuren en uiteenlopende afmetingen… Alles is mogelijk voor u.

Bij Hubo leveren wij maatwerk. Dit houdt in dat wij met alle liefde een keuken op maat maken voor u. Wij bieden u ook bijzondere garanties, zodat u altijd een bepaalde zekerheid heeft. Zo krijgt u onder meer:

> 5 jaar garantie op verschillende keuken kasten waaronder de onderkasten.

> 2 jaar garantie op keukenapparatuur.

onderkast-keuken

Loop gerust een keer bij onze showroom naar binnen. Keukenplein is erkend lid van het CBW en alle specialisten staan u graag te woord. Ontvang gratis en vrijblijvend advies. Heeft u een onderkast nodig voor uw keuken in Bodegraven, Reeuwijk, Gouda of Woerden? Wij helpen u altijd verder. Zo hebben we ook onderkasten.  

De verschillende formaten van de onderkasten van Hubo:

Onderkasten (met deuren of laden): 15 – 30 – 40 – 45 – 50 – 60 – 80 – 90 – 100 – 120 cm

De onderkasten voor in uw keuken

Onderkasten zijn onmisbaar in de hedendaagse keukens. Ze zijn handig, stevig en hebben hierdoor ook de bijnaam robuuste keuken kast gekregen. Dit heeft te maken met het feit dat deze keuken kast zich laag in de keuken bevindt en hierdoor veel stoten te verwerken krijgt. Denk maar aan schoenen die er tegenaan stoten of wanneer u met stofzuigen net iets te hard tegen de onderkast aan komt.

keuken-onderkast

Er zijn mensen die graag een ontwerp kiezen met alleen maar onderkasten en dus bovenkasten weglaten vanwege de ruimtelijke uitstraling die het oplevert. Bij een grotere keukenopstelling is zeer zeker mogelijk. Beschikt u over een iets kleinere keukenruimte? Dan raden wij u aan om te kiezen voor extra opbergruimte en ook eens te kijken naar de verschillende bovenkasten. Ook heeft u de keuze uit deuren of lades in de onderkasten. Laat u daarom goed informeren door een professional.

 

Type onderkasten

Onderkasten zijn te verdelen in verschillende type onderkasten. We hebben ze netjes voor u op een rij gezet:

> Onderkasten onder het fornuis – Deze onderkasten zijn bijna altijd voorzien van laden. Bovendien zijn ze uitermate geschikt om zware potten en pannen in op te slaan. Hierdoor hoeft u nooit grote afstanden af te leggen.

> Onderkasten geschikt voor een oven of combimagnetron – Deze onderkast is geschikt voor een inbouwapparaat. Denk hierbij een apparatuur als een oven of (combi)magnetron. Deze onderkast is vaak voorzien van een lade die perfect te gebruiken is voor ovenschalen, deegrollen, ovenplaten enzovoorts.  

> Onderkasten met lades of deurtjes – Deze onderkast is in het bijzonder geschikt als voorraadkast. We zien het ook dan nagenoeg altijd gebeuren dat deze kasten worden uitgevoerd met een bestek-lade.

> Hoekonderkast – De hoekonderkast is geschikt om een carrouselsysteem in te passen. Hierdoor gaat er totaal geen ruimte onnodig verloren. Integendeel, het is zo dat u de ruimte in de hoek optimaal benut.  

> Gootsteen onderkasten – De naam ‘gootsteen onderkast’ zegt het al. Deze onderkast is geschikt voor een afvalsysteem en opslag van schoonmaakmiddelen, theedoeken, schuursponsjes enzovoorts.

keuken-onderkasten

Veelgestelde vragen

Is het zo dat ik in staat ben om zelf mijn eigen keuken te monteren?

Uiteraard bent u in staat de keuken kasten zelf te monteren. Het is wel handig om ervaring te hebben met het installeren van keukenapparatuur. De onderkasten en andere keuken kasten worden voorgemonteerd geleverd aan u. Ondanks dat het voorgemonteerd wordt geleverd, adviseren wij desalniettemin het toch aan de vakmensen van Hubo over te laten. Nadat alles gemonteerd is, nemen de monteurs van Hubo het verpakkingsmateriaal weer mee en laten we u tevreden achter met een gloednieuwe keuken. Simpel toch?

onderkasten-keuken

Wat zijn de tarieven voor de onderkasten bij Hubo?

De tarieven voor een onderkast bij Hubo zijn zeer uiteenlopend. Uiteraard is het tarief afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Denk hierbij aan het design, de afmetingen van de onderkast, de kleurstelling en het type onderkast. Kortom, laat u goed informeren door een ervaren keukendeskundige van Hubo. Iedere keuken kast is los verkrijgbaar en dus ook de onderkasten. Advies is geheel gratis en vrijblijvend. 

Welke diverse stijlen onderkasten zijn er beschikbaar?

Bij Keukenplein hebben wij allerlei onderkasten voor u beschikbaar in allerlei afmetingen, kleurstellingen, prijsklassen en stijlen. Met name het materiaal en kleur zijn bepalend voor het aangezicht van uw nieuwe keuken. Zo kiezen de mensen een moderne keuken dikwijls voor hoogglans onderkasten. Bij landelijke keukens kiezen mensen vaak voor houten kastjes. Alle onderkasten zijn leverbaar in alle denkbare kleuren.

Staan de onderkasten altijd op de grond of kan dat ook anders?

Normaliter staan de kasten op de grond op poten die in hoogte verstelbaar zijn. Dit heeft te maken met het feit dat de onderkasten op ongelijke bodem ook goed waterpas kunnen worden gezet door onze monteurs. Sommige onderkasten kunnen worden opgehangen aan de wand. Zo is er geen plint nodig onder deze kasten en ontstaat er een ruimtelijk effect.

Zo heeft u meer mogelijkheden en dat is fijn!