Keukenmeubelen

Bij het Keukenplein van Keukenplein bieden wij u een zeer ruim assortiment aan veelzijdige keukenmeubelen. Van keukenkasten tot voorraadkasten, van bovenkasten tot onderkasten. Alle keukenmeubelen zijn er in diverse afmetingen, prijsklassen, kleuren en stijlen.

Onze adviseurs stemmen de gehele keuken af op uw specifieke wensen en behoeften. Uw keuken is volledig te personaliseren. Uw keuken op maat leveren, dat is onze passie.

Er zijn een groot aantal redenen om voor keukenkasten van het Keukenplein van Hubo te kiezen:

 • Extra opbergruimte
 • Meer overzicht
 • Kwalitatief hoogwaardig
 • Transparante offerte inclusief 3D-tekening
 • Eerlijke prijzen

Keukenmeubelen in Gouda, Bodegraven, Woerden, Reeuwijk nodig? Kom langs in onze showroom.

Kunt u niet wachten? Ontdek hier hoe u alvast een idee krijgt van de mogelijkheden.

keukenmeubelen

Ladekasten

Er zijn keukenkasten met lades. Keukenkasten met lades bieden ruimte aan onder meer boodschappen, servies en specerijen. Een bijkomend voordeel van een ladekast is dat alle spullen uitstekend zichtbaar zijn. Daarbij komt dat ook de spullen achterin de lade eenvoudig te pakken zijn. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor 2 laden achter één front.

Lees hier alles over ladekasten

Hangkasten

Om de ruimte in een keuken optimaal te benutten, zijn hangkasten de ideale oplossing. Hangkasten komen daarom vaak terug in de keuken, in de meeste gevallen boven het aanrecht. In deze kasten is er genoeg ruimte voor spullen als uw servies of uw glazen waar u zo zuinig op bent.

Er zijn vele soorten hangkasten: met draaideuren, vouwdeuren, glaskasten en open bovenkasten. Extra toepassingen zoals ingebouwde verlichting komen vaak voor in hangkasten.

Lees hier alles over hangkasten

meubelen-keukens

Onderkasten

Onderkasten zijn onmisbaar in een nieuwe keuken. Deze kasten worden ook wel robuuste keukenkasten genoemd. Dit komt doordat de kasten laag zitten en wel tegen een stootje kunnen.

Onderkasten zijn beschikbaar in verschillende typen:

 • Onder het fornuis – Deze zijn vaak voorzien van verschillende laden. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt om zware potten en pannen in op te bergen.
 • Geschikt voor een oven of (combi)magnetron – De onderkast is geschikt voor een inbouwapparaat zoals een oven of (combi)magnetron en zijn vaak voorzien van een lade die te gebruiken is voor onder meer ovenschalen, ovenplaten en deegrollen.
 • Onderkast met lades of deurtjes – Deze onderkast is uitermate geschikt als voorraadkast. Deze kasten worden vaak uitgevoerd met een besteklade.
 • Hoekonderkast – Deze kast wordt vaak geplaatst met een carrouselsysteem erin. Hierdoor benut u de ruimte in de hoek van uw keuken optimaal.
 • Gootsteen onderkast – Deze kast wordt dikwijls gebruikt voor een afvalsysteem en opslag van onder meer schoonmaakmiddelen, theedoeken en (schuur)sponsjes.

Lees hier alles over onderkasten

Apothekerskast

Een mini apothekerskast wordt geplaatst onder het werkblad en is ideaal als het gaat om het opbergen van kleine spullen zoals kruiden, specerijen en sausjes.

Er zijn ook hoge apothekerskasten verkrijgbaar. Deze kasten zijn overzichtelijk en u heeft de mogelijkheid om er van beide kanten spullen uit te pakken. De manden die er in hangen, zijn in hoogte verstelbaar. Zo bent u in staat om zelf de kast in te delen en aan te passen aan de hand van de spullen die u erin plaatst. Apothekerskasten zijn in elke keuken van ons Keukenplein in te passen.

Lees hier alles over apothekerskasten

Voorraadkasten

Voorraadkasten worden dikwijls gebruikt om allerlei keukenproducten direct bij de hand te hebben. Heeft u bijvoorbeeld een grote voorraad koffie ingekocht en zoekt u een goede keukenkast hiervoor? Of krijgt u onverwacht bezoek en bent u op zoek naar de zakken chips die u een tijd geleden heeft gekocht? Kijk dan eens in de voorraadkast.

keukenmeubelen

Lees hier alles over voorraadkasten

Handgrepen

Vandaag de dag wordt er steeds vaker gekozen voor een keuken met een moderne uitstraling. Wat dikwijls te zien is, is het feit dat de keukenkastjes dan greeploos zijn. Dit houdt in dat er geen handgrepen aan de kastjes vastzitten. Dit ziet er strak uit en is zeer functioneel. Bij een landelijke of een klassieke keuken wordt vaak gebruik gemaakt van een front met handgrepen. In onze showroom is er keuze uit meer dan 200 verschillende grepen en u bepaalt zelf welke handgrepen het beste bij uw keuken passen.

meubels-keuken

Wij kunnen uw droomkeuken tekenen met ons 3D-tekenpakket. Op deze wijze worden uw ideeën overgebracht in een visueel beeld en krijgt u zicht op uw toekomstige keuken!

Bent u benieuwd naar deze toepassing? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom en laat u voorzien van de mogelijkheden en een passend advies.

Afmetingen

De meest gangbare standaard breedte maten zijn:

 • Onderkasten: 15-30-40-45-50-60-80-90-100-120 cm
 • Bovenkasten: 30-40-45-50-60-80-90-100-120 cm
 • Hoge kasten 30-40-45-50-60 cm

Veelgestelde vragen

Welke verschillende stijlen zijn er beschikbaar?

Er is geen standaard keuken. U heeft de mogelijkheid om alles zelf te kiezen. Denk aan afmetingen, kleuren, prijsklassen en stijlen. Alles wat u bedenkt, is mogelijk bij het Keukenplein van Keukenplein. De kleuren en materialen bepalen het aangezicht van een keuken.

meubelen-keukens

Ben ik in staat deze kasten zelf te monteren?

Jazeker, dat is mogelijk. Alle kasten worden voorgemonteerd geleverd. Toch raden wij u aan dit aan onze vakmensen over te laten. Op deze manier komt u niet voor onverwachte problemen te staan. En u geniet direct na de levering van uw nieuwe keuken. Nadat de keuken gemonteerd is, zal al het verpakkingsmateriaal worden opgeruimd en laten we u achter met een gebruiksklare keuken.

meubels-keukens

Keukenkasten kopen, is dat duur?

Nee, keukenkasten kopen is voordelig bij het Keukenplein van Hubo. De tarieven voor keukenkasten lopen zeer uiteen. Het tarief is afhankelijk van uw keuze op het gebied van design, de kleur, de afmeting en het type kast. U heeft ook de mogelijkheid om uw keuken op maat te laten maken.

Moet ik rekening houden met de afmetingen van de keuken?

Inderdaad dient er rekening te worden gehouden met de afmetingen van de keuken. Alles wordt op maat gemaakt voor u.  

Keukenmeubelen in Bodegraven, Gouda, Reeuwijk, Woerden nodig? Kom langs bij de Hubo. Onze adviseurs van de Hubo helpen u hierbij. Zij lopen alle stappen met u door.

Voor een offerte vragen wij u zelf de maten op te nemen. Zodra u de keuken bestelt, komen wij de keuken altijd ter plekke inmeten.