Voorraadkasten

Het Keukenplein van Hubo heeft een bijzonder groot aanbod aan voorraadkasten. U krijgt alle tijd en ruimte om ons assortiment te bewonderen en uw keuze te maken. Er zijn allerlei voorraadkasten beschikbaar in zeer uiteenlopende prijsklassen, afmetingen en kleurstellingen. De keuze is reuze!

Het is mogelijk voor u om uw eigen keuken samen te stellen. De medewerkers van Het Keukenplein van Hubo beschikken over een teken tool waarmee een 3D tekening gemaakt wordt van uw eigen keuken. 

voorraadkasten

Wij leveren altijd maatwerk voor al onze klanten. Iedere keuken behandelen wij als een uniek project en werken we met volle passie aan. De garanties die wij u geven zijn de volgende:

> 5 jaar garantie op uw keuken kastjes, waaronder voorraadkasten.

> 2 jaar garantie op uw keukenapparatuur.

kasten-voorraad

Loop gerust eens naar binnen bij ons in de showroom. De specialisten van Hubo staan u graag te woord en helpen u vakkundig verder. Wij zijn erkend lid van het CBW en hierdoor ook erkend als gedegen specialist. U ontvangt gratis en vrijblijvend advies. Op zoek naar keuken kasten in Gouda, Woerden, Bodegraven of Reeuwijk? Bij Hubo komt u verder.  

De verschillende formaten van de keuken kastjes bij het Keukenplein van Hubo:

Onderkasten (met deuren of laden): 15 – 30 – 40 – 45 – 50 – 60 – 80 – 90 – 100 – 120 cm
Bovenkasten (met deuren of kleppen): 30 – 40 – 45 – 50 – 60 – 80 – 90 – 100 – 120 cm
Hoge kasten (met deuren en/of laden): 30 – 40 – 45 – 50 – 60 cm

Voorraadkasten: De formaten verschillen natuurlijk per keuken. Dikwijls worden voorraadkasten ook wel apothekerskasten genoemd. Dit zijn langwerpige, uitschuifbare kasten die circa 30, 40 of 45 centimeter breed zijn. De hoogte is in veel gevallen verschillend.

Over de voorraadkasten

Zo’n 70% van de Nederlandse huishoudens beschikt over een voorraadkast en dan dikwijls in de vorm van een apothekerskast. Een voorraadkast is een keuken kast met een zware deur die u naar u toe trekt en waarachter u allerlei producten opslaat. Denk hierbij aan muesli, koffie, cornflakes, kruiden enzovoorts. U heeft met een voorraadkast opvallend veel opbergruimte.  

voorraad-kasten

Een voorraadkast wordt bijna altijd vormgegeven in een langwerpige verticale lade die u uittrekt. In de voorraadkast treft u een overzichtelijke indeling aan. Het metalen frame draagt enkele stalen manden waar u uw goederen in plaatst. Vandaag de dag zijn er voorraadkasten die om en nabij de 80 kilo dragen. Een voorraadkast is uw keuken kast op het moment dat u de perfecte opbergruimte zoekt.

Al uw goederen en producten zijn goed zichtbaar en u hoeft zelden meer te bukken met een voorraadkast van Hubo. Teken het thuis alvast zelf uit. Wij bieden u een online 3D tekenpakket. Zo bent u in staat om uw ideeën over te brengen op het scherm in een visueel beeld van het eindresultaat.

Draaibare voorraadkasten

Het is van groot belang om te blijven innoveren, zeker ook op het gebied van keukens. Recent is er een gloednieuw concept ontworpen waarmee voorraadkasten gebruiksvriendelijker dan ooit zijn. Het werkt als volgt: wanneer u de lade uittrekt, bent u in staat om uw kast nog eens 90 graden te draaien. Hierdoor is het nog eenvoudiger om de juiste spullen uit de kast te halen.

Materiaal voorraadkasten

De voorraadkasten bestaan vaak uit een metalen frame met een front ervoor. Het metalen frame is bedoeld om metalen manden te plaatsen. Op deze manier creëert u een soort bakken waar u producten overzichtelijk in plaatst.

voorraadkasten

Overige opbergmogelijkheden in voorraadkasten

Zoekt u wel de praktische opbergruimte maar heeft u andere wensen ten aanzien qua indeling? Dat kan! Er zijn nog vele typen voorraadkasten leverbaar. Zo hebben wij kasten in het assortiment met diverse vaste laden achter een deur, een speciale kast om bijvoorbeeld de stofzuiger in op te bergen en een kast waarbij u andere hoge spullen kwijt kunt zoals een zwabber, bezem en dergelijke. Kom langs en laat u vrijblijvend adviseren over alle mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Het is zo dat ik zelf handig ben, maar ben ik ook in staat om mijn eigen keuken te monteren?

Dit verschilt per persoon. De één is wat handiger dan de ander. Doorgaans zijn de klanten van Hubo wel in staat om het eigenhandig te monteren. Dit heeft te maken met het feit dat elk keuken kastje voorgemonteerd wordt geleverd aan u. Realiseer u wel dat het handig is om al enige ervaring te hebben met het installeren van keukenapparatuur.

keukens-formido-voorraadkasten

Zelf monteren of laten monteren door Hubo, wat zal ik doen?

Natuurlijk staat het u vrij om een poging te wagen. Toch zien we het gebeuren dat klanten van Hubo steeds vaker kiezen voor een geheel verzorgde installatie van een keuken. Wanneer wij een keuken voor u installeren, heeft u hier totaal geen last van. Geen problemen, geen last en geen rommel. Nadat ieder keuken kastje is gemonteerd, nemen wij ook alle rommel weer mee. We laten u achter met een prachtige keuken. Zo eenvoudig is het bij Hubo.

Wat zijn de exacte tarieven voor een voorraadkast bij het Keukenplein van Hubo?

Het is lastig om de exacte tarieven voor een voorraadkast aan te geven. Dit hangt namelijk af van een groot aantal factoren. Er zijn een aantal factoren doorslaggevend voor uw unieke tarief. Denk hierbij aan: het ontwerp van de voorraadkast, de kleurstelling, het type en de afmetingen. Wij luisteren naar uw specifieke wensen en behoeften. Laat u adviseren door onze medewerkers en wij verzorgen een voordelige offerte voor u. Gratis en kosteloos!