Aanbiedingen

Bij het Keukenplein van Hubo bieden wij u een groot assortiment aan voordelige keukens van topkwaliteit. Stel uw eigen keuken samen, alles is mogelijk! Kleuren, afmetingen, prijsklassen… Personaliseer uw gehele keuken.  

Hubo maakt altijd een keuken op maat voor u. Het is onze passie om maatwerk te leveren. Bij het Keukenplein van Hubo krijgt u speciale garanties. U heeft minimaal 2 jaar garantie op keukenapparatuur en 5 jaar garantie- op keukenkasten. Verder is Het Keukenplein van Keukenplein erkend lid van het CBW. Een exemplaar van de CBW-voorwaarden is voor u beschikbaar in onze winkel.

Wij bieden u het grootste aanbod tegen de kleinste tarieven. Kom eens kijken bij ons in de showroom en ontvang gratis advies van een ervaren keukenspecialist.

aanbiedingen-keukens

Er zijn een aantal redenen waarom de keukenaanbiedingen van Hubo bijzonder zijn:

 • Zeer korte levertijd
 • Breed aanbod aan keukenfronten, werkbladen en grepen
 • De laagste tarieven
 • Stel geheel uw eigen keuken samen
 • Vrijblijvend
 • U hoeft niet dezelfde dag uw handtekening te zetten

Bent u op zoek naar voordelige keukens in Bodegraven, Gouda, Reeuwijk, Woerden? Kom gerust een keer langs bij het Keukenplein van Hubo. Zoekt u alleen losse apparatuur? U kunt een selectie hiervan uiteraard ook online bestellen.

Werkbladen – De verschillende designs van de werkbladen

Wij hebben verschillende werkbladen met designuitstraling. U krijgt altijd een werkblad naar wens. De werkbladen van de keukens bij Hubo zijn er in allerlei diktes, materialen en kleuren. Bent u op zoek naar een slijtvast werkblad dat eenvoudig te onderhouden is? Wij helpen u aan het juiste werkblad.  Kunststof, hout, graniet, composiet of keramiek… alles is mogelijk. Bekijk ook eens alle inbouwapparatuur en accessoires

aanbieding-keukens

Een werkblad van de keuken bepaald voor een groot deel het gebruiksgemak. Het begint bij het kiezen van het juiste materiaal. De meest voorkomende opties zijn:

 • Kunststof: heel praktisch en vaak ook duurzaam
 • Graniet: een luxe uitstraling
 • Rvs: strak en modern
 • Composiet: stevig en robuust
 • Keramiek: zeer hitte,-, kras,- en vlekbestendig
 • Hout: natuurlijk en een warme uitstraling

keukens-aanbiedingen

Een aantal zaken waar u op moet letten tijdens het kiezen van een werkblad is de duurzaamheid, gebruiksgemak, tarieven en het onderhoud. Laat u ook informeren door een keukenspecialist van ons Keukenplein. . Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Handgrepen – Allerlei handige handgrepen in onze keuken aanbiedingen

Vandaag de dag valt de keuze steeds vaker op een keuken met een zeer moderne uitstraling. Typerend aan deze keuken is dat dan de keukenkastjes volledig greeploos zijn. Er zijn dan totaal geen handgrepen te zien op de kastjes. Strak, functioneel, modern en hedendaags.

Wanneer de keuze op een klassieke of landelijke keuken valt, wordt er vaak gebruik gemaakt van een front met handgrepen. Wij bieden u meer dan 200 verschillende grepen. Deze zijn allemaal in onze showroom te bekijken. Op deze manier bepaalt u zelf welke handgrepen er bij uw keuken passen.

Keukenfronten – Zeer uiteenlopende keukenfronten

Met de diverse keukenfronten van Hubo heeft u de mogelijkheid om voor een tijdloos design te kiezen. Landelijk, nostalgisch en moderne keukenfronten, u heeft een zeer ruime keuze bij het Keukenplein van Hubo. Stel uw keuken samen naar aanleiding van uw wensen en behoeften.  

keuken-aanbiedingen

Teken samen met een ervaren keukenspecialist uw droomkeuken uit met ons 3D-tekenpakket. Uw ideeën verschijnen rechtstreeks op beeld en zo krijgt u een completer beeld van uw toekomstige keuken.  

Bent u nieuwsgierig naar deze toepassing? Kom gerust een keer langs bij ons in de showroom en laat u voorzien van passend advies van onze medewerkers.  

Veelgestelde vragen

Welke verschillende stijlen kan ik kiezen uit jullie keukenaanbiedingen?

Wij hebben geen standaard keukens voor u. Kies alles zelf: de afmetingen, kleuren, stijlen en prijsklassen. Wij hebben allerlei interessante keukenaanbiedingen voor u. Bepaal zelf het aangezicht uw keuken en bepaal zelf het materiaal en kleuren van uw keuken.

keuken-aanbiedingen

Ik las dat Hubo keuken sale heeft, maar wat zijn jullie tarieven?

Keukenkasten kopen tijdens Hubo keuken sale is voor iedereen voordelig. De speciale tarieven zijn zeer uiteenlopend. Dit heeft te maken met het feit dat het tarief afhankelijk is van een aantal factoren. U dient eerst een keuze te maken op het gebied van afmetingen, design, kleur, type keuken enzovoorts. Laat uw voordelige keuken op maat maken bij het Keukenplein van Hubo.

Ik heb gezocht op ‘keuken aanbieding’ en ‘aanbieding keukens’ en kwam bij jullie uit. Wat heeft het Keukenplein van Hubo voor keuken aanbiedingen?

Wij worden regelmatig gevonden op ‘keuken aanbieding’ en ‘aanbieding keukens’. Wij bieden u zeer voordelige keukens die u ook nog eens helemaal zelf samenstelt. U heeft nu al de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan. Ontdek hier onze online 3D-keukenplanner. Voor een offerte op maat heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen met ons. Onze adviseurs helpen u graag aan alle informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken.

Een voorbeeld van een complete keuken met koelkast, afzuigkap, kookplaat spoelbak, kasten, blad, plint en grepen voor slechts € 1.599,00

Tevens hebben wij met grote regelmaat showroomkeukens in de aanbieding. Kom langs en vraag naar het actuele aanbod!