Voordelige keukens

Bij het Keukenplein van Hubo beschikken wij over een bijzonder assortiment. Vele prijsklassen, verschillende kleuren en diverse afmetingen, alles is mogelijk! Het is mogelijk voor u om uw eigen keuken samen te stellen en volledig te personaliseren.  

Het is onze absolute passie om de perfecte keuken te leveren tegen zeer voordelige tarieven. Dit alles wordt ondersteund door de speciale garanties die u ontvangt. Deze garanties bestaan uit twee onderdelen. De twee garanties die u krijgt zijn:

> 5 jaar garantie op alle keukenkasten

> 2 jaar garantie op alle keukenapparatuur.

Hubo voorziet u van gratis advies en is een erkend lid van Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Maak uw keuze uit het grootste aanbod tegen eerlijke tarieven. Kom langs bij ons in de showroom en laat u adviseren door een ervaren specialist, of bekijk hier alle keukenaanbiedingen.

voordelig-keuken

Het Keukenplein van Hubo

Waarom valt uw keuze op een keuken van Hubo? Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden. Dit komt doordat u:

> Rekent op een zeer korte levertijd

> Ruime keuze heeft uit verschillende keukenfronten, werkbladen en grepen

> Lage tarieven krijgt

> Uw eigen keuken door een ervaren adviseur wordt samengesteld

> Nergens aan vastzit en gratis advies ontvangt

> Geen tijdsdruk ervaart

voordelige-keuken

Bent u op zoek naar zeer goedkope keukens in Bodegraven, Gouda, Reeuwijk, Woerden? Loop gerust een keer binnen bij het Keukenplein van Hubo. Al onze keukens zijn kwalitatief hoogwaardig.

Het grootse aanbod van Hubo

Het is voor ons van belang dat u 100% achter uw keuze staat. Vandaar dat wij u veel verschillende producten aanbieden. Een kleine greep uit ons aanbod:

Werkbladen

Wij hebben verschillende werkbladen voor u. De werkbladen in ons aanbod zijn er in allerlei kleuren, diktes en materialen. Wat betreft materialen wordt er vaak gekozen voor een bepaalde gebruiksgemak. De eerste stap is dan ook dat u kiest uit de onderstaande materialen:

> Composiet: krachtig en stevig

> Keramiek: vlek,-, hitte,- en krasbestendig

> Hout: natuurlijk en een aangename uitstraling

> Kunststof: enorm praktisch en dikwijls duurzaam

> Graniet: een luxueuze uitstraling

> Rvs: modern en strak

Tijdens het kiezen van het juiste werkblad wordt vaak gelet op: gebruiksgemak, tarieven, duurzaamheid en het onderhoud. De keuze is reuze! Laat u daarom uitgebreid informeren door een ervaren specialist van het Keukenplein. Dit is gratis en vrijblijvend.

keuken-voordelig

Handgrepen

Tegenwoordig wordt er heel vaak gekozen voor een keuken met een moderne uitstraling. Dit betekent dat de keukenkasten greeploos zijn. Dit valt onder de categorie: modern, strak, hedendaags en functioneel.  

Op het moment dat uw keuze valt op een landelijke of een klassieke keuken, dan zijn de handgrepen niet meer weg te denken uit de keuken. Ons aanbod bestaat uit meer dan 200 verschillende grepen. Alle handgrepen zijn te vinden in onze showroom. Kom gerust eens langs om uw handgrepen te selecteren.

Keukenfronten

Bij het Keukenplein van Hubo beschikken wij over verschillende keukenfronten in onder meer de volgende categorieën: nostalgisch, modern, landelijk… mogelijkheden zat! Ook de kleuren zijn divers, te weten: Magnolia, Pijnboom Montana en Zijdegrijs.

Teken samen met een ervaren specialist uw ideale keuken uit met ons 3D-tekenpakket. Dit is de perfecte manier om uw ideeën te laten verschijnen op beeld. Zo krijgt u een nog completer beeld van uw keuken.

voordelige-keuken

Over Hubo

Hubo is een winkelketen in doe-het-zelfartikelen. Hubo Nederland en Hubo België zijn twee afzonderlijke entiteiten. De ruim 160 Nederlandse filialen zijn eigendom van verschillende franchise-ondernemers verenigd in DGN retail B.V., dat onderdeel is van Euretco B.V.. Het hoofdkantoor van DGN retail is gevestigd in Hoevelaken. Naast Hubo omvat DGN retail ook de doe-het-zelfformule Multimate. Hubo is opgericht in 1969 en is de daarmee de eerste bouwmarktformule van Nederland. De naam Hubo is een afkorting van Houthandel Utrecht Bedrijven Organisatie.

voordelige-keukens

Openingstijden:

Maandag 09:00 – 21:00 uur

Dinsdag 09:00 – 21:00 uur

Woensdag 09:00 – 21:00 uur

Donderdag 09:00 – 21:00 uur

Vrijdag 09:00 – 21:00 uur

Zaterdag 09:00 – 18:00 uur

Zondag 12.00 – 17.00

Op het moment dat u een afspraak wilt maken, bent u meer dan welkom bij ons in de showroom. Bellen is natuurlijk ook mogelijk. Bel naar het volgende telefoonnummer: 0172-615566. Onze showroom is bereikbaar op het volgende adres: Lemsteraak 1 te Bodegraven.

Veelgestelde vragen

Welke diverse stijlen zijn er allemaal beschikbaar bij jullie keuken aanbiedingen?  

U heeft de mogelijkheid om zelf te kiezen uit al onze keuken aanbiedingen. Afmetingen, stijlen, kleuren, prijsklassen… bepaal alles zelf. Wij leveren geen standaardkeukens. Bepaal zelf het fraaie aangezicht van uw keuken door alle elementen zelf te selecteren. Natuurlijk staan onze adviseurs klaar om u te helpen en van advies te voorzien.

Ik las dat Hubo keukenaanbiedingen heeft, maar wat zijn jullie speciale tarieven?

Wij hebben inderdaad altijd keukenaanbiedingen. Keukenkasten kopen bij Hubo is dan ook altijd voordelig. Het tarief is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Denk hierbij aan de keuze die u moet maken op het vlak van design, afmetingen, kleurstellingen, type keuken et cetera. Wij maken uw keuken volledig op maat voor u.

Ik heb gezocht op ‘keuken aanbieding’ en ‘keukenaanbiedingen’ en kwam bij Hubo uit. Wat heeft het Keukenplein van Hubo voor keukenaanbiedingen?

Wij met enige regelmaat gevonden op ‘keuken aanbieding’ en ‘keukenaanbiedingen’. Wij bieden u zeer goedkope keukens. Stel uw keuken zelf samen met onze medewerkers of laat onze adviseur dit voor u doen. Losse keukenkasten kopen, dat is ook mogelijk bij Hubo!

Een voorbeeld van een complete keuken met afzuigkap, koelkast, kasten, kookplaat spoelbak, blad, plint en grepen voor slechts € 1.599,00. 

Tevens hebben wij regelmatig showroomkeukens in de aanbieding. Kom gerust eens langs en informeer naar het actuele aanbod!