Rechte keuken

Net als hoekkeukens komen rechte keukens heel vaak voor in Nederland. De gemiddelde lengte van deze rechte keukens is drie meter. Maar als u meer ruimte heeft, maak deze keuken dan zo lang als u wilt.

Deze opstelling is in elke keuken in te passen. U bent in staat om uit alle keukenstijlen kiezen. Of het nu een modern, landelijk of design interieur is. In deze opstelling komen alle keukenstijlen goed tot zijn recht. En ook in deze keukens zijn alle inbouwapparatuur in te passen.

rechte-keukens

Rechte keukens in een kleine ruimte

Als u een kleine ruimte beschikbaar heeft voor uw keuken, kan dit wel eens de beste opstelling voor uw keuken zijn. U heeft al uw spullen direct voor handen. Hierdoor hoeft u niet veel stappen te ondernemen om iets te uit te voeren. Een kleine keuken vergt praktische oplossingen. Hubo heeft alle opties om uw ruimte zo goed mogelijk te benutten. Bent u benieuwd naar wat wij voor u betekenen? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom! We hebben ook kleine keukens en luxe keukens. 

keuken-recht

Rechte keuken ontwerpen?

Wilt u alvast een keer kijken naar de mogelijkheden?

Dan kunt u langskomen bij onze winkel. Hier kunnen onze medewerkers met de hulp van een tekenprogramma uw ideale keuken ontwerpen.

prachtige-keukens

Komt u er niet helemaal uit?

Plan dan een persoonlijke afspraak in met een van onze adviseurs om een rechte keuken te ontwerpen. De adviseurs zullen u voorzien van advies en alle mogelijkheden met u doornemen. Dit is te allen tijde vrijblijvend. U bent nergens aan verbonden en u hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen.

Bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak?

Neem uw offerte gewoon mee naar huis, net als de fronten en de bladen, om deze af te stemmen op uw interieur en eens in het daglicht te bekijken.