Hoekkeuken

Omdat de gemiddelde ruimte in Nederlandse huishoudens zich goed leent voor hoekkeukens is dit in Nederland ook de meest voorkomende keukenopstelling. Deze opstelling is praktisch in het gebruik. De hoekkeuken ook wel L-keuken genaamd, is in elke ruimte in te passen. Verder is de opstelling zeer overzichtelijk en misschien wel de meest efficiënte in het gebruik van de keukenruimte.

hoekkeuken

Keukenstijlen hoekkeuken

Met de keukenstijl kunt u alle kanten op in een hoekkeuken  De vele mogelijkheden en ruimte bieden u genoeg mogelijkheden om elke keukenstijl te verwerken in de hoekkeuken. Zo kunt u kiezen voor een landelijke,- moderne,- maar ook voor een designkeuken.

Hoekkeukens opties

Als u gaat kijken naar de opties die in te passen zijn in uw keuken, dan zult u merken dat er in hoekkeukens veel gebruik wordt gemaakt van warme kleuren en een modern interieur.

Dit gaat meestal gepaard met de nieuwste apparatuur. Dit maakt de keuken gebruiksvriendelijk om in te koken.

hoekkeuken-groot

De moderne uitstraling van een keuken is te perfectioneren met zwevende keukenkastjes. Deze worden deels ingebouwd en dit zorgt voor de echte moderne uitstraling. Deze optie is niet alleen aantrekkelijk door de uitstraling maar ook om ruimte te creëren, omdat deze kastjes minder ruimte in beslag nemen. Op deze manier benut u de ruimte van uw keuken ideaal! Benieuwd naar de opties? Kom gerust een kijkje nemen in ons brede assortiment in de Keukenplein en bekijk ook onze rechte keukens

Hoek keuken ontwerpen?

Wilt u alvast een keer kijken naar de mogelijkheden?

Dan kunt u langskomen bij onze winkel. Hier kunnen onze medewerkers met de hulp van een tekenprogramma uw ideale keuken ontwerpen.

Keuken hoek

Komt u er niet helemaal uit?

Laat dan een afspraak inplannen met een van onze adviseurs om een hoek keuken te ontwerpen. De adviseurs zullen u voorzien advies en alle mogelijkheden met u doornemen. Dit is te allen tijde vrijblijvend. U bent nergens aan verbonden en u hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen.

Bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak?

Neem uw offerte gewoon mee naar huis, net als de fronten en de bladen, om deze af te stemmen op uw interieur en eens in het daglicht te bekijken.