Luxe keuken

In een luxe keuken wordt gebruik gemaakt van de nieuwste inbouwapparatuur en de nieuwste ontwikkelingen op keukengebied. Dit maakt deze keukens exclusief. Een luxe keuken heeft geen specifieke kenmerken van een bepaalde keukenstijl. De luxe keukens worden uitgevoerd als landelijke, moderne en hoogglans keukens.

luxe-keukens

Luxe keukens keuzevrijheid

U bent in staat een luxe keuken volledig in te richten naar uw eigen smaak. U kunt zelf bepalen voor welke materialen, kleuren, apparatuur en opstelling u kiest. Mits u genoeg ruimte heeft is alles op maat in te passen. Dit kan allemaal gerealiseerd worden naar uw smaak.

De apparatuur in luxe keukens is van de hoogste kwaliteit. Zo zitten er vaak luxe apparaten in, zoals een hogedruk stoomoven, espressomachine en kokend waterkraan. In een luxe keuken wordt vaak gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals: natuursteen, massief hout, glas en rvs.

Een luxe keuken wordt in de meeste gevallen in een grote keukenruimte gerealiseerd. Hierdoor heeft u veel opties wat betreft de keukenopstelling. Vaak wordt er gekozen voor een keukeneiland dat wordt ingericht als kookeiland. Veel gebruikte opstellingen in luxe keukens zijn de eiland-opstelling, de U-opstelling en de hoek-opstelling ook wel L-opstelling genaamd.

keuken-luxe

Luxe keuken ontwerpen?

Wilt u alvast een keer kijken naar de mogelijkheden?

Dan kunt u langskomen bij onze winkel. Hier kunnen onze medewerkers met de hulp van een tekenprogramma uw ideale keuken ontwerpen.

luxe-keuken

Komt u er niet helemaal uit?

Dan kunt u een afspraak inplannen met een van onze adviseurs om een luxe keuken te ontwerpen. De adviseurs zullen u voorzien van advies en alle mogelijkheden met u doornemen. Dit is te allen tijde vrijblijvend. U bent nergens aan verbonden en u hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen.

Bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak?

U neemt uw offerte gewoon mee naar huis net als de fronten en de bladen, om deze af te stemmen op uw interieur en eens in het daglicht te bekijken.