Witte keuken

Een witte keuken geeft uw huis een frisse uitstraling en een ruimtelijk gevoel. Niet voor niets zijn witte keukens de meest verkochte keukens in Nederland. Witte keukens zijn immers mooi om te zien en hebben een tijdloze en veelzijdige uitstraling. Daarnaast sluit een witte keuken veelal goed aan op het interieur van de woonkamer.

Witte keuken

 

Diverse keukenstijlen witte keukens

Een witte keuken is uit te voeren in diverse keukenstijlen. Zo zijn er greeploze keukens, moderne keukens, klassieke keukens en hoogglans keukens die allemaal uitgevoerd kunnen worden in de kleur wit. Ook worden er steeds weer nieuwe trends ontwikkeld. Zo zijn er veel meer verschillende soorten kleuren wit. De afwerking kan naast de kleur ook een groot verschil in het interieur creëren. Zo bestaan er naast de populaire hoogglans witte keukens ook keukens met een matte afwerking en wit gelakte keukens.

Witte keukens

Witte keuken ontwerpen?

Wilt u alvast een keer kijken naar de mogelijkheden?

Dan kunt u langskomen bij onze winkel. Hier kunnen onze medewerkers met de hulp van een tekenprogramma uw ideale keuken ontwerpen.

Keukens wit

 

Komt u er niet helemaal uit?

Plan dan een persoonlijke afspraak in met een van onze adviseurs om een witte keuken te ontwerpen. De adviseurs voorzien u van advies en zullen alle mogelijkheden met u doornemen. Dit is te allen tijde vrijblijvend. U bent nergens aan verbonden en u hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen.

Formido keukens wit

Bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak?

Neem uw offerte gewoon mee naar huis, net als de fronten en de bladen, om deze af te stemmen op uw interieur en eens in het daglicht te bekijken.

Witte keukens Formido