Klassieke keuken

De klassieke keukens van Keukenplein zijn uniek in hun soort. Voor ieder probleem is er altijd wel een oplossing! We zijn altijd meedenkend en voor passend advies bent u bij Hubo aan het juiste adres. De klassieke keukens van Keukenplein zijn van topmerken met Duitse kwaliteit.

Haal de ontwerper in uzelf naar boven en ga aan de slag met onze 3D keukenplanner. Ontwerp uw eigen keuken!

Hoe herkent u klassieke keukens?

Klassieke keukens hebben een elegante uitstraling door de chique details waaraan de klassieke keukens van veraf al te herkennen zijn. Houten schouwen, stenen spoelbakken, stijlvolle glaskastjes met verlichting en natuurlijk een groot fornuis!

Hoekopstelling Klassieke keukens

Het kiezen van de juiste greepjes en de juiste kleurencombinaties maken de keuken echter helemaal compleet. Klassieke keukens zijn er voor de echte levensgenieter, voor mensen met oog voor detail.

Redenen om voor klassieke keukens te kiezen

We hebben een ruim assortiment met A-merk apparatuur en keukenkasten. Met hoogstaande materialen waardoor uw keuken langer mee gaat dan andere keukens. Door de creatieve ontwerpen, hoogwaardige materialen en de stijl van de keukens krijgt u gegarandeerd een verbluffend resultaat. U heeft ook de optie om te kiezen voor apparatuur in de kleur mat zwart. Dit zorgt voor een gezellige sfeer. Ook de klassieke keukens zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Hierdoor krijgt de ruimte wat meer flair en uitstraling en geeft het een traditionele sfeer aan  een authentiek interieur. Ook kunt u kijken naar een nostalgische keuken.

Neem eens een kijkje in de showroom van Hubo en laat u voorzien van de uitstekende service die we bieden. Voor ieder probleem hebben we een oplossing en altijd een passend advies.

Mogelijke kleurcombinaties klassieke keukens

Er zijn kleurencombinaties mogelijk. In onze showroom in de Keukenplein zijn deze kleuren allemaal vinden. Wilt u deze kleuren eens doornemen? Kom gerust langs om een kijkje in ons assortiment te nemen. De kleurstalen van de fronten en de bladen kunt u gerust mee naar huis nemen, om af te stemmen op uw interieur en eens in het daglicht te bekijken. Ook krijgt u een passend advies van onze ervaren adviseurs mee. U heeft een ruime keuze uit meer dan 300 kleuren.

Klassieke keuken kosten

In onze keuken showroom voorzien wij u van alle denkbare mogelijkheden. Klassieke keukens zijn beschikbaar in elke prijsklasse. De prijs is sterk afhankelijk van de deurkeuze van uw keukenkasten, het keukenblad en de inbouwapparatuur. De prijzen variëren tussen de € 2.995,– en € 30.000,–  onze adviseurs kijken met u mee om zo tot een perfect ontwerp komen.

Frontkeuzes voor klassieke keukens

De fronten zijn in veel soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. In een klassieke keuken zijn deze vaak van donker hout. Ladeblokken, apothekerskasten boven- en onderkasten zijn in iedere keuken in te passen. Deze keukens zijn verkrijgbaar in de Keukenplein. Dus komt u uit Bodegraven, Gouda, Reeuwijk of Woerden en wilt u een keuken kopen? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom. En laat u voorzien van de mogelijkheden en een passend advies.

Keuken klassiek

Afmetingen van een klassieke keuken

Uw ideale klassieke keuken valt altijd in te passen. Dit omdat al onze keukens op maat worden gemaakt. Onze adviseurs zullen uw ideale keuken samenstellen met onze 3D keukenplanner.

Zo kunt u zien hoe de keuken eruit komt te zien. Dit is te allen tijde vrijblijvend. U bent nergens aan verbonden en u hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen.

Assortiment inbouwapparatuur

Er zijn diverse soorten inbouwapparatuur zoals :

  • Kookplaten / fornuis
  • Afzuigkap
  • (stoom)oven / magnetron / combimagnetron
  • Vaatwasser
  • Koelkast / vriezer / koel-vries combinatie
  • Koffieautomaat
  • (hoge) druk stoomovens
 • wijnklimaatkasten

wijn-klimaatkast

Materialen aanrechtbladen

Uw aanrechtblad is in verschillende materialen verkrijgbaar:

  • graniet
  • composiet
  • keramiek
  • kunststof
 • hout

Keuken accessoires

Er zijn veel verschillende accessoires verkrijgbaar zoals:

  • Kranen
  • Verlichting
  • Afvalsystemen
  • Bestek indelingen
  • Anti slip matten
 • Achterwanden

Mogelijke keukenopstellingen

Er zijn verschillende mogelijkheden als het over keukens gaat. Zo heeft u de keuze voor een keuken met een kookeiland. Dit is heel aantrekkelijk als u een ruime keuken heeft.

Klassieke keuken

U-opstelling

Een keuken in een U-opstelling. U maakt op deze manier optimaal gebruik van de ruimte die u ter beschikking heeft. Hier heeft u alles binnen handbereik.

u-opstelling

Hoek-opstelling

Ook wel L-opstelling genoemd. Zo maakt u optimaal gebruik van een hoek met een draaiplateau. Hierdoor gaat er geen ruimte verloren.

Rechte-opstelling

Geschikt voor een kleine ruimte. Voordeel van deze opstelling is dat u de keuken zolang maakt als u wilt, mits er genoeg ruimte is. U benut op deze manier de ruimte van uw keuken optimaal.

Parallel-opstelling

Een parallelkeuken is geschikt voor kleine ruimtes. Het grote voordeel van deze opstelling is dat u de keuken zolang maakt als u wilt, mits er genoeg ruimte is.

parallel-keuken-1

Schiereiland-opstelling

De schiereiland-opstelling is geschikt voor open ruimtes. Ideaal om een barretje in te passen.

Waar zijn deze keukens verkrijgbaar?

Deze klassieke keukens worden in Bodegraven verkocht, bij Keukenplein. (Lemsteraak 1, Bodegraven) Kom snel een kijkje nemen in de Hubo en ontdek de mogelijkheden voor uw woning! En laat u voorzien van de mogelijkheden en een passend advies.

Type keukenkasten Hubo

  • Onderkasten met deuren of laden
  • Spoelkasten met deur of laden
 • Bovenkasten met deur of klep

maar ook:

  • Half hoge kasten
  • Hoge kasten voor inbouwapparatuur
  • Hoekkasten met planken, carrousel,- of Le Mans systeem
 • Voorraad / apothekerskast

Laat u inspireren!

Recensies

Jan en Geraldine Zaanstra – Rotterdam

Onze keuken was al een poosje aan vervanging toe. Dus zijn we eens rond gaan kijken.

En vanaf het eerste moment voelde het eigenlijk al goed. We werden goed geholpen in onze keukens en alle opties werden 1 voor 1 doorgenomen. Wij kregen alle tijd en ruimte om alles in ons op te nemen. En er werd goed gekeken naar de mogelijkheden. Wij zijn nu hartstikke gelukkig met onze nieuwe keuken waar we nog lang plezier van zullen hebben.

Robin de wit – Alphen aan de Rijn

We hebben veel gehad aan de adviezen, en hebben vrijblijvend rustig de tijd gehad om thuis alle kleur opties die we wel zagen zitten door te nemen. Om zo tot ons besluit te komen.

De keuken werd al na 4 weken bezorgd.

Sebastiaan de Jong – Reeuwijk-dorp

Alles is uitstekend geregeld. Er werd goed meegedacht en advies gegeven.

Veelgestelde vragen

Krijg ik ook een garantietermijn op mijn keuken?

Wij leveren onze keukens met garantie conform de CBW voorwaarden. Garantietermijnen verschillen per product. Voor meer informatie vraag onze adviseur.

Waarom kopen bij een CBW-erkende winkel?

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Deze winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt. Zie www.cbw-erkend.nl voor meer informatie of vraag naar de CBW algemene voorwaarden in de winkel.

Waar worden deze keukens geleverd?

Onze klassieke keukens worden onder andere geleverd in Alphen aan de Rijn, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Waarder, Driebruggen, Bodegraven, Woerden, Reeuwijk-Dorp, Reeuwijk-Brug, Zwammerdam, Nieuwerbrug, Zegveld, Moerkapelle, Zevenhuizen en ook in Moordrecht worden klassieke keukens geleverd. Als u een keuken besteld, wordt deze gegarandeerd tussen drie en vijf weken geleverd.