Hoogglans keuken

Hoogglans keukens worden vaak uitgevoerd in de kleuren wit, jasmijn of antraciet. En voor de mensen die denken dat dit alleen een keuze is bij moderne keukens heeft het mis, klassieke keukens en nostalgische keukens worden namelijk ook uitgevoerd in hoogglans kleuren.

Geef uw keuken bijvoorbeeld een meer landelijke uitstraling geven door gebruik te maken van de kleur magnolia. Andere kleuren, zoals rood, zwart of grijs zijn ook goed te combineren in het hoogglans.

Hoogglans keuken

Tijdloze hoogglans keukens

Een hoogglans keuken is van alle tijden en deze keukenstijl is al een lange tijd enorm populair. Soms denken mensen dat het schoonhouden van een hoogglans keuken meer werk oplevert dan bij een andere keuken. Dit heeft te maken met het feit dat het vuil dikwijls door het gladde oppervlak sneller zichtbaar is, maar dat is niet waar. Juist het gladde vlakke oppervlak van een hoogglans keuken maakt het verwijderen van vuil zeer eenvoudig. Zeker bij de greeploze keukens is het verwijderen van vlekken zeer gemakkelijk. Doordat de afwerking van een hoogglans keuken gemaakt wordt van duurzaam materiaal, blijft de keuken voor een langere periode mooi en glanzend.

Hoogglans keuken creëren

Er bestaan meerdere manieren om een hoogglans keuken te maken. Zo wordt er gebruik gemaakt van lak of kunststof fronten. Bij de kunststof fronten gebruikt u vooral een hoogwaardige folie om de fronten te voorzien van een hoogglans kleur. Bent u benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom en laat u voorzien van deskundig advies.

Wij bieden u meer informatie over de voor- en nadelen van hoogglans keukens.

Hoogglans keukens

Hoogglans keuken ontwerpen?

Wilt u alvast een keer kijken naar de mogelijkheden?

Dan kunt u langskomen bij onze winkel. Hier kunnen onze medewerkers met de hulp van een tekenprogramma uw ideale keuken ontwerpen.

Keuken hoogglans

Komt u er niet helemaal uit?

Plan dan een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs om een hoogglans keuken te ontwerpen. De adviseurs zullen u voorzien advies en alle mogelijkheden met u doornemen. Dit is te allen tijde vrijblijvend. U bent nergens aan verbonden en u hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen.

Bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak?

Neem de offerte mee naar huis nemen, evenals de fronten en de bladen, om deze af te stemmen op uw interieur en eens in het daglicht te bekijken.

Keukens hoogglans