Design keukens

De design keukens van Keukenplein zijn uniek in hun soort. Voor ieder probleem is er te allen tijde wel een oplossing. Wij denken altijd met u mee en voor een passend advies. U bent altijd meer dan welkom. De design keukens van Keukenplein zijn van topmerken met Duitse kwaliteit.

Alle keukens en keukenartikelen zijn snel leverbaar. Kunt u niet wachten? U bent in staat om uw eigen keuken te ontwerpen met onze 3D keukenplanner.

Hoe herkent u design keukens?

Een design keuken is te herkennen aan de 3 onderstaande punten:

  • Een modern (greeploos) uiterlijk
  • Een perfecte afwerking
 • Een uitdagend en uniek design

Een design keuken heeft een moderne uitstraling. De keukenkastjes zijn greeploos te verkrijgen. Dit houdt in dat er geen handgrepen aan de kastjes vastzitten. De keuze die u dient te maken zit vaak in het kleurencontrast, bladmateriaal en de inbouwapparatuur.

Design keukens zijn keukens met een modern vormgeving en moderne apparatuur. Met een uniek design en in stijl perfect afgewerkt.

design-keuken

Redenen om voor design keukens te kiezen

We hebben een ruim assortiment met A-merk apparatuur en keukenkasten. Met hoogstaande materialen waardoor uw keuken langer mee gaat dan andere keukens. Door de strakke ontwerpen, hoogwaardige materialen en de stijl van de keukens krijgt u gegarandeerd een verbluffend resultaat. U heeft ook de optie om te kiezen voor een hoogglans keuken. Dit zorgt voor een moderne sfeer. Ook de hoogglans keukens zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Neem eens een kijkje in de showroom van Hubo en laat u voorzien van de uitstekende service die we bieden. Voor ieder probleem hebben we een oplossing en altijd een passend advies. U kunt ook een keer kijken bij onze moderne keukens

Mogelijke kleurencombinaties design keukens

Er zijn kleurencombinaties mogelijk, met keuze uit wel 300 kleuren. Wilt u deze kleuren eens bekijken? Kom gerust eens langs om een kijkje in ons assortiment te nemen. De kleurstalen van de fronten en de bladen kunt u gerust mee naar huis nemen, om af te stemmen op uw interieur en eens in het daglicht te bekijken. Ook krijgt u een passend advies van onze ervaren adviseurs.

keuken-design

Design keuken kosten

Een design keuken kopen is mogelijk in elke prijsklasse. De prijs is sterk afhankelijk van de deurkeuze van uw keukenkasten, het keukenblad en de inbouwapparatuur. De prijzen variëren tussen de € 2.995,– en € 30.000,–  In onze keuken showroom voorzien wij u van alle denkbare mogelijkheden om zo tot een perfect ontwerp te komen dat past binnen uw budget.

Frontkeuzes voor design keukens

De fronten zijn in veel soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Hoogglans, mat, gelakt, geprofileerd of in houtfineer? Al deze fronten zijn verkrijgbaar bij Keukenplein.

Komt u uit Moordrecht, Waddinxveen, Boskoop of Alphen aan de Rijn en bent u van plan een keuken te kopen? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom. En laat u voorzien van de mogelijkheden en een passend advies.

keukens-design

Afmetingen van een design keuken

Uw keuken wordt op maat gemaakt. Dit betekent dat uw ideale keuken altijd in te passen valt. Onze adviseurs zullen uw ideale keuken samenstellen door middel van ons online tekenprogramma. Zo kunt u zien hoe de keuken eruit komt te zien. Dit is te allen tijde vrijblijvend. U bent nergens aan verbonden en u hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen.

Assortiment inbouwapparatuur

Er zijn diverse soorten inbouwapparatuur zoals :

  • Kookplaten / fornuis
  • Afzuigkap
  • (Stoom)oven / Magnetron / Combimagnetron
 • Vaatwasser

ook de volgende inbouwapparatuur:

  • Koelkast / vriezer / koel-vries combinatie
  • Koffieautomaat
  • (Hoge) druk stoomovens
 • Wijnklimaatkasten

Materialen aanrechtbladen

Uw aanrechtblad is in verschillende materialen verkrijgbaar:

  • Graniet
  • Composiet
  • Keramiek
  • Kunststof
 • Hout

design-keukens

Keuken accessoires

Er zijn veel verschillende accessoires verkrijgbaar zoals:

  • Kranen
  • Verlichting
 • Afvalsystemen

maar ook de volgende accessoires:

  • Bestek indelingen
  • Anti slip matten
 • Achterwanden

Mogelijke keukenopstellingen

Er zijn verschillende keuzes als het over keukens gaat. Zo heeft u de keuze voor een keuken met een kookeiland. Dit is heel aantrekkelijk als u een ruime keuken heeft.

design-keukens-2

U-opstelling

Een keuken in een U-opstelling. U maakt op deze manier gebruik van de ruimte die u ter beschikking heeft. Zo heeft u alles binnen handbereik.

Hoek-opstelling

Ook wel L-opstelling genoemd. Maak optimaal gebruik van een hoek met een draaiplateau. Hierdoor gaat er geen ruimte verloren.

Geschikt voor een kleine ruimte

Voordeel van een rechte opstelling is dat u de keuken zolang kan maken als u wilt, mits er genoeg ruimte is. In een open ruimte benut u uw keuken in deze opstelling optimaal.

Parallel-opstelling

Een parallelkeuken is geschikt voor kleine ruimtes.Voordeel van de parallel-opstelling is dat u de keuken zo lang kan maken als u wilt, mits er genoeg ruimte is.       

Schiereiland-opstelling

De schiereiland-opstelling is geschikt voor open ruimtes. Ideaal om een barretje in te passen.

Waar u op uw gemak lekker kan eten en drinken.

Waar zijn deze keukens verkrijgbaar?

Deze design keukens worden in Bodegraven verkocht, bij Keukenplein. (Lemsteraak 1, Bodegraven)  Kom snel een kijkje nemen bij Hubo en ontdek de mogelijkheden voor uw woning! Laat u voorzien van de mogelijkheden en een passend advies.

echte-design-keukens

Type keukenkasten

  • Onderkasten met deuren of laden
  • Spoelkasten met deur of laden
 • Bovenkasten met deur of klep

maar ook:

  • Half hoge kasten
  • Hoge kasten voor inbouwapparatuur
  • Hoekkasten met planken, carrousel,- of Le Mans systeem
 • Voorraad / apothekerskast

Recensies

Julia Vergeer – Waarder

Prima bedrijf, nazorg is uitstekend. Al met al zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden + werkzaamheden nazorg.

Martha Rietveld – Zegveld

De persoonlijke benadering en het meedenken over hoe de keuken er uiteindelijk uit komt te zien, is ons zeer goed bevallen. De adviseur keek niet alleen naar dure inbouwapparatuur, maar kwam met goede betaalbare alternatieven.

Mirjam van Sommeren – Zevenhuizen

We zijn zeer goed en prettig geholpen bij het ontwerp van de keuken. Goed meegedacht en alternatieven aangeboden. Levering op afgesproken moment en perfecte montage!

Veelgestelde vragen

Geldt er een garantietermijn op mijn keuken?

Wij leveren onze keukens met garantie conform de CBW voorwaarden. Garantietermijnen verschillen per product. Voor meer informatie vraag onze adviseur.

Waarom kopen bij een CBW-erkende winkel?

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. De Hubo hanteert algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt. Zie www.cbw-erkend.nl voor meer informatie of vraag naar de CBW algemene voorwaarden in de winkel.

Waar worden deze keukens geleverd?

Onze design keukens worden onder andere geleverd in Alphen aan de Rijn, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Waarder, Driebruggen, Bodegraven, Woerden, Reeuwijk-Dorp, Reeuwijk-Brug, Zwammerdam, Nieuwerbrug, Zegveld, Moerkapelle, Zevenhuizen en ook in Moordrecht worden design keukens geleverd. Als u een keuken bestelt wordt deze gegarandeerd tussen drie tot vijf weken geleverd.