Hangkasten

Hangkasten worden ook wel eens bovenkasten genoemd. Ze hangen dikwijls boven het aanrecht aan de wand, vandaar de naam hangkasten. Wanneer u de ruimte in een keuken optimaal wil benutten, is de hangkast ideaal. Om die reden zijn ze vaak boven het aanrecht terug te vinden. Dikwijls worden deze keuken kasten gebruikt om servies en glaswerk in op te bergen.

Hangkasten kunnen ook worden toegepast als laaghangende kast met een werkblad erop. Hierop worden vaak een fruitschaal, boeken of een koffiezet apparaat geplaatst. Door het ontbreken van een plint “zweven” deze kasten en zo ontstaat er een ruimtelijk effect. Uiteraard kunt u deze toepassing in onze showroom ook komen bekijken.

hangkasten-keuken

Er zijn veel verschillende soorten hangkasten. Zo zijn er hangkasten met vouwdeuren, draaideuren, glazen ruiten enzovoorts. De hangkasten zijn leverbaar in verschillende formaten. Ook zijn extra toepassingen zoals bijvoorbeeld verlichting in de hangkasten mogelijk. Bespreek met een medewerker van Hubo wat uw mogelijkheden zijn. U krijgt een voorstel dat specifiek is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Veel gevraagd bij de extra toepassingen is het dempsysteem. Het zorgt ervoor dat de deur van uw keuken kast sluit zonder dicht te klappen. Hij sluit zachtjes zonder geluid.

Hangkasten met een vouwklep

Vandaag de dag zijn de hangkasten met een vouwklep bijzonder populair. De scharnieren zijn inmiddels dusdanig ontwikkelt dat u nog meer mogelijkheden heeft. Een hangkast met een vouwklep geeft u eenvoudiger toegang, maar ook volledige toegang. U heeft meer overzicht en u ziet direct wat er in de kast zit.

hangkasten

Tegenwoordig is de hangkast, oftewel de bovenkast, meer dan alleen een opbergruimte. U heeft allerlei mogelijkheden om de kast te openen, er zijn veel kleuren en meerdere materialen. Informeer naar uw mogelijkheden. We stemmen onze gratis offertes af op uw wensen en ideeën.

Bij het Keukenplein van Hubo hebben wij een groot aanbod aan keuken kasten. Al deze keukenkasten zorgen ervoor dat u zelf kiest welke keuken kast uw voorkeur geniet. Zo stelt u uw eigen keuken samen. Het aanbod is groots en varieert in prijsklassen, kleurstellingen en afmetingen.

Wij leveren keukens op maat en bieden u ook zeer bijzondere garanties. Deze garanties zijn uniek en houden in dat u:

  • 5 jaar garantie op de verschillende keuken kasten krijgt, waaronder de onderkasten.
  • 2 jaar garantie op de keukenapparatuur krijgt.

keuken-hangkasten

Onze deuren staan altijd open voor u. Loop gerust een keer bij onze showroom naar binnen. We zijn erkend lid van het CBW en dit houdt in dat al onze specialisten u gericht en klantvriendelijk verder helpen. Een hangkast nodig in Reeuwijk, Gouda, Woerden of Bodegraven? Wij helpen u dolgraag aan de juiste hangkasten. Bekijk ook eens onze voorraadkasten.

De verschillende formaten van de keuken kasten van Hubo:

  • Onderkasten (deuren of laden): 15 – 30 – 40 – 45 – 50 – 60 – 80 – 90 – 100 – 120 cm
  • Bovenkasten / hangkasten (deuren / kleppen): 30 – 40 – 45 – 50 – 60 – 80 – 90 – 100 – 120 cm
  • Hoge kasten (deuren / laden): 30 – 40 – 45 – 50 – 60 cm

prachtige-hangkast

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Welke formaten hangkasten zijn er allemaal beschikbaar bij Hubo?

Wij hebben in de categorie hangkasten de volgende formaten (met deuren/kleppen): 30 – 40 – 45 – 50 – 60 – 80 – 90 – 100 – 120 cm. Neem contact op met een medewerker van Hubo. Op deze manier maken we er samen maatwerk van. Wij zorgen dat u de keuken krijgt zoals u dat voor u ziet.

Kan ik ook mijn eigen keuken monteren in mijn huis?

Wanneer u een beetje handig bent, zou het goed mogelijk kunnen zijn dat u zelf een keuken monteert. Het is wel van belang dat u ervaring heeft met het installeren van keukenapparatuur. Iedere keuken kast wordt voorgemonteerd aan u geleverd, zo ook de hangkasten.

hangkasten-keukens

Desalniettemin raden wij u toch aan om het te laten monteren door de medewerkers van Hubo. Zij hebben een schat aan ervaring en installeren uw keuken vlekkeloos en snel. U komt nooit voor een onverwachte verrassing te staan en alles is klaar voordat u er erg in heeft.

Nadat alles keurig netjes is gemonteerd, nemen de monteurs van het Keukenplein van Hubo alle verpakkingen en andere rommel weer mee. Opgeruimd staat netjes!

Keukenkasten kopen bij Hubo, is dat prijzig of hebben jullie speciale tarieven?

Keukenkasten kopen is niet duur, sterker nog… het is zeer voordelig. De tarieven voor een keuken kast verschilt per keuken. Logischerwijs is het tarief afhankelijk van een x-aantal factoren. Denk hierbij aan de afmetingen van de hangkast, de kleuren, de gekozen extra toepassingen, het ontwerp enzovoorts.

Welke stijlen zijn allemaal beschikbaar op het gebied van keuken kasten?

Er is van alles mogelijk. Zowel op het gebied van stijlen, als op het gebied kleuren, prijsklassen en ontwerpen. Bij Keukenplein hebben wij de mogelijkheid voor u om alvast uw ideeën uit te tekenen door onze medewerkers.