Apothekerkast keuken

Bij het Keukenplein van Hubo krijgt u alle tijd om op uw gemak ons assortiment aan apothekerskasten te bekijken. Stel zelf uw eigen keuken samen. Hubo beschikt over allerlei apothekerskasten in verschillende prijsklassen, diverse afmetingen en uiteenlopende kleuren. Uw mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig.

Hubo levert te allen tijde maatwerk. Iedere keuken is maatwerk en onze passie is om uw keuken naar 100% tevredenheid te leveren. Ook krijgt u bij Hubo speciale garanties, zodat u altijd zekerheid heeft. Deze garanties houden in:

  • Dat u 5 jaar garantie heeft op keuken kastjes, waaronder apothekerskasten.
  • Dat u 2 jaar garantie heeft op keukenapparatuur.

De deuren van onze showroom staan altijd open voor u. Onze specialisten staan u graag te woord en helpen u altijd verder. Dat zijn wij als erkend lid van het CBW aan onze stand verplicht. U krijgt altijd gratis en vrijblijvend advies. Een apothekerskast keuken nodig in Woerden, Gouda, Reeuwijk of Bodegraven? Wij helpen u graag verder.

apothekerskast-keuken

De verschillende formaten van de keuken kastjes van Hubo:

  • Onderkasten (met deuren of laden): 15 – 30 – 40 – 45 – 50 – 60 – 80 – 90 – 100 – 120 cm
  • Bovenkasten (met deuren of kleppen): 30 – 40 – 45 – 50 – 60 – 80 – 90 – 100 – 120 cm
  • Hoge kasten (met deuren): 30 – 40 – 45 – 50 – 60 cm

Apothekerskasten: Het formaat verschilt per keuken. Dikwijls is een apothekerskast circa 30, 40 of 45 centimeter breed. De hoogte is per keuken verschillend. Het is een zeer langwerpige kast en neemt door de beperkte breedte weinig ruimte in beslag. Een apothekerskast is ook leverbaar voor onder het werkblad. Het formaat van deze mini apothekerskast is vaak 15 of 30 cm breed. De 15 cm varianten worden ze ook wel kruidenkast genoemd.

Over de apothekerskasten

Zo’n 70% van de Nederlandse huishoudens beschikt over een apothekerskast. De beschikbare ruimte verschilt per huishouden en om die reden zijn alle afmetingen mogelijk. De apothekerskast is perfect geschikt voor het opbergen van producten als kruiden, sausjes, koffie, specerijen enzovoorts. Het is een beperkt ogende kast, maar waarin u over verrassend veel opbergruimte beschikt. Bekijk ook eens de hangkasten van Hubo. 

Op het moment dat u een apothekerskast uittrekt, heeft u aan weerszijden de mogelijkheid om er spullen in te plaatsen of uit te halen. Zo heeft u nog meer overzicht in uw keuken. De apothekerskasten zijn slank en lang en beschikken over een enorme opbergruimte. 

apotherkasten-keuken

Dit type keuken kastje is in bijna iedere keuken van Hubo in te passen. Heeft u een plan of een specifiek idee betreffende dit soort keuken kastjes? Laat u dan gratis en vrijblijvend informeren door de ervaren medewerkers van Hubo. Het is ook mogelijk om uw keuken uit te tekenen met het online 3D tekenpakket. Zo bent u in staat om uw ideeën over te brengen in een visueel beeld van het eindresultaat.

Draaibare apothekerskasten

Ontwikkeling en innovatie zijn belangrijk, ook op het gebied van keukens. Zo is er onlangs een nieuw concept ontstaan waardoor het mogelijk is geworden om de apothekerskasten nog gebruiksvriendelijker te maken. Het is zo dat de kasten na het uittrekken ook nog eens 90 graden gedraaid kunnen worden. Zo heeft u nog meer overzicht en bent u in staat nog eenvoudiger producten eruit te pakken.

apothekerkast-keuken

Materiaal apothekerskasten

De apothekerskasten bestaan dikwijls uit een sterk metalen frame met een front ervoor naar keuze. Het metalen frame leent zich ervoor om er metalen manden in te plaatsen. Deze manden hebben uiteenlopende afstanden tot elkaar, waardoor u producten van verschillende groottes opbergt. Van muesli en cornflakes tot peper en chips. Er is alle ruimte in een apothekerskast.

Veelgestelde vragen

Ik ben zelf vrij handig, maar denken jullie dat ik mijn eigen keuken kan monteren?

Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van uw eigen vaardigheden. Doorgaans zijn onze klanten wel in staat om het zelf te monteren, daar waar ieder keuken kastje voorgemonteerd wordt geleverd aan u. Wel is het handig om al enige ervaring met het installeren van keukenapparatuur te hebben.

apothekerkast-keukens

Toch kiezen de klanten van Hubo steeds vaker voor een installatie door onze vakmensen. Dit is uiteindelijk ook altijd ons advies. Een keuken installeren gaat vaak met horten en stoten, maar niet als wij het voor u doen. U heeft geen last van de installatie en komt nooit voor een verrassing te staan. Voor u weet bent u al het koken in uw nieuwe keuken.

Nadat alles is gemonteerd, nemen wij al het verpakkingsmateriaal weer mee en laten we u tevreden achter met uw nieuwe keuken en een opgeruimd huis. Zo simpel is het!

Wat zijn de tarieven voor de apothekerskasten bij Hubo?

De tarieven voor de apothekerskasten van Hubo zijn zeer divers. De voordelige tarieven die wij u bieden, zijn afhankelijk van een aantal aspecten. Dit zijn aspecten als het ontwerp, de afmetingen van de apothekerskast, de kleur en het type apothekerskast. Kortom, laat u in eerste instantie informeren door een ervaren professional van Hubo.