Moderne keuken

De moderne keukens van Keukenplein zijn uniek in hun soort. Voor ieder probleem een oplossing, altijd meedenkend en een passend advies. De moderne keukens van Keukenplein zijn van topmerken met Duitse kwaliteit.

U bent in staat om uw eigen keuken ontwerpen met onze 3D keukenplanner. Ontwerp vanuit uw eigen huis uw nieuwe toekomstige keuken.

Hoe herkent u moderne keukens

Moderne keukens combineren een strak design met optimaal gebruiksgemak. Toch is er wel degelijk ruimte voor speelse elementen, zoals opvallende kleuren en bijzondere details. Houdt u van een trendy design, dan houdt u ongetwijfeld van moderne keukens.

Kenmerkend aan moderne keukens zijn de strakke lijnen, een gladde afwerking, creatieve kleuraccenten, greeploze keukenkastjes of een combinatie met een keukeneiland. Deze keukens zijn voorzien van de nieuwste (design)apparaten. Tegenwoordig worden moderne keukens ook wel eens afgesloten met een bar tussen de keuken en woonkamer.

moderne-keuken-boskoop

Redenen om voor een moderne keuken te kiezen

Moderne keukens hebben een strakke afwerking en zijn voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur. In deze keukens maakt u gebruik van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Dit zorgt voor optimaal gebruiksgemak. Wat moderne keukens ook sieren is dat ze heel eenvoudig te reinigen zijn en u hier in een handomdraai klaar mee bent.

Mogelijke kleurencombinaties moderne keukens

In de showroom hebben we een ruim aanbod aan frontkleuren. Er zijn kleurencombinaties mogelijk. Wilt u deze kleuren eens doornemen? Kom gerust eens langs om een kijkje in ons assortiment te nemen. De kleurstalen van de fronten en de bladen kunt u gerust mee naar huis nemen, om af te stemmen op uw interieur en eens in het daglicht te bekijken. Ook ontvangt u een passend advies van onze ervaren adviseurs. Bekijk ook eens de rechte keukens

Moderne keuken kosten

In onze keuken showroom voorzien wij u van alle denkbare mogelijkheden om zo tot een perfect ontwerp passen bij het door u te besteden bedrag te komen. Wij verkopen klassieke keukens in elke prijsklasse. De prijs is sterk afhankelijk van de deurkeuze van uw keukenkasten, het keukenblad en de inbouwapparatuur. Maar ook van de materialen die u in uw keuken wilt hebben. De prijzen variëren tussen de € 2.995,– en € 30.000,–  

moderne-keuken-waddinxveen

Frontkeuzes voor moderne keukens

De fronten zijn in veel soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. In een moderne keuken zijn deze vaak strakke gladde (hoogglans) fronten. Ladeblokken, apothekerskasten boven- en onderkasten zijn in iedere keuken in te passen. Deze keukens zijn verkrijgbaar bij Keukenplein. Komt u uit Boskoop, Moordrecht, Waddinxveen of Alphen aan de Rijn en u wilt een keuken kopen? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom. En laat u voorzien van de mogelijkheden en een passend advies.

Afmetingen van een moderne keuken

Omdat onze adviseurs uw ideale moderne keuken samenstellen met onze 3D keukenplanner valt uw keuken op maat altijd in te te passen. Zo kunt u zien hoe de keuken eruit komt te zien. Dit is te allen tijde vrijblijvend. U bent nergens aan verbonden en u hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen. Dit is te allen tijde vrijblijvend.

Assortiment inbouwapparatuur

Er zijn diverse inbouwapparatuur zoals :

  • Kookplaten / fornuis
  • Afzuigkap
  • (stoom)oven / magnetron / combimagnetron
  • Vaatwasser
  • Koelkast / vriezer / koel-vries combinatie
  • Koffieautomaat
  • (hoge) druk stoomovens
 • wijnklimaatkasten

moderne-keuken-moordrecht

Materialen aanrechtbladen

De werkbladen van uiteenlopende materialen zijn verkrijgbaar in zowel lichte als donkere kleuren.

Uw aanrechtblad is in verschillende materialen verkrijgbaar:

  • graniet
  • composiet
  • keramiek
  • kunststof
 • hout

Keuken accessoires

Er zijn veel verschillende accessoires verkrijgbaar zoals:

  • Kranen
  • Verlichting
  • Afvalsystemen
  • Bestek indelingen
  • Anti slip matten
 • Achterwanden

moderne-keukens-met-kookeiland

Mogelijke keukenopstellingen

Eiland-opstelling

Er zijn verschillende keuzes als het over keukens gaat. Zo heeft u de keuze voor een keuken met een kookeiland. Dit is heel aantrekkelijk als u een ruime keuken heeft.

U-opstelling

Een keuken in een U-opstelling. U maakt op deze  manier gebruik van de ruimte die u ter beschikking heeft. Zo heeft u altijd alles binnen handbereik.

moderne-keuken-alphen-aan-de-rijn

Hoek-opstelling

Ook wel L-opstelling genoemd. Maak optimaal gebruik van een hoek met een draaiplateau. Hierdoor gaat er geen ruimte verloren.

moderne-keukens-hoek-opstelling

Rechte-opstelling

Geschikt voor een kleine ruimte. Voordeel van deze opstelling is dat u de keuken zo lang kan maken als u wilt, mits er genoeg ruimte is. U benut op deze manier de ruimte van uw keuken optimaal.

keuken-modern-rechte-opstelling

Parallel-opstelling

Een parallelkeuken is geschikt voor kleine ruimtes.Voordeel van deze opstelling is dat u de keuken zolang maakt als u wilt, mits er genoeg ruimte is.    

keuken-modern-parallel

Schiereiland-opstelling

De schiereiland-opstelling is geschikt voor open ruimtes. Ideaal om een barretje in te passen.

keuken-modern-schiereiland

Waar zijn deze keukens verkrijgbaar?

Langs de snelweg richting Alphen aan de Rijn worden deze design keukens verkocht, bij Keukenplein (Lemsteraak 1, Bodegraven). Kom snel een kijkje nemen in onze showroom en ontdek de mogelijkheden voor uw woning! En laat u verrassen door de de vele mogelijkheden en voorzien van een passend advies.

Type keukenkasten 

  • Onderkasten met deuren of laden
  • Spoelkasten met deur of laden
 • Bovenkasten met deur of klep

maar ook:

  • Half hoge kasten
  • Hoge kasten voor inbouwapparatuur
  • Hoekkasten met planken, carrousel,- of Le Mans systeem
 • Voorraad / apothekerskast

Recensies

Rick de Bruin – Driebruggen

Super tevreden met onze keuken. We zijn goed geholpen door Patrick. Meedenkend en oog voor detail.

Marlieke Boskamp – Woerden

Als je voorzien wilt worden van objectief advies en goede kwaliteitskeukens ben je hier echt aan het juiste adres. Ik ben helemaal happy met mijn keuken op maat.

Rebekka de Vries – Gouda

Nadat ik verschillende showrooms bezocht had, kwam ik uit bij de Hubo.

In tegenstelling tot ander keuken aanbieders kreeg ik hier alle tijd om zelf even rond te kijken en werd er geen verkoopverhaal opgehangen. Ik kreeg een vrijblijvende offerte mee en dat gaf me een goed gevoel. Dit heeft me overtuigd om mijn nieuwe keuken hier te kopen.

Verder is alles soepel verlopen en ben ik blij met deze keuze.

Veelgestelde vragen

Krijg ik ook een garantietermijn op mijn keuken?

Wij leveren onze keukens met garantie conform de CBW voorwaarden. Garantietermijnen verschillen per product. Voor meer informatie, bent u meer dan welkom om het te vragen aan onze adviseurs.

Waarom kopen bij een CBW-erkende winkel?

Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Deze winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt. Zie www.cbw-erkend.nl voor meer informatie of vraag naar de CBW algemene voorwaarden in de winkel.

Waar worden deze keukens geleverd?

Onze moderne keukens worden onder andere geleverd in Alphen aan de Rijn, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Waarder, Driebruggen, Bodegraven, Woerden, Reeuwijk-Dorp, Reeuwijk-Brug, Zwammerdam, Nieuwerbrug, Zegveld, Moerkapelle, Zevenhuizen en ook in Moordrecht worden moderne keukens geleverd. Als u een keuken bestelt, wordt deze gegarandeerd tussen drie en vijf weken geleverd.