Meest verkocht

Een echte keukenspecialist is in staat meerdere keukenmodellen te leveren. Het Keukenplein van Hubo is zo’n specialist die over het meest uiteenlopende keukenaanbod beschikt.

Top 5 meest verkochte keukens:

1. Keuken Corona

2. Keuken Fun

3. Keuken Cesana

4. Keuken Cosima

5. Keuken Famo

Soorten keukens

Zo heeft u onder meer keuze uit:

luxe-keuken

Dit is waarom u kiest voor een keuken van Keukenplein…

  • Wij beschikken over een zeer korte levertijd
  • Wij bieden u een groots aanbod aan werkbladen, grepen en keukenfronten
  • Wij bieden concurrerende prijzen zonder opdringerige verkopers
  • Wij stellen u in staat om uw eigen keuken te ontwerpen
  • Wij geven u nooit het gevoel dat er iets moet
 • Wij bieden u alle ruimte en vrijheid om rustig een beslissing te nemen

Bent u op zoek naar een voordelige keuken in de regio Bodegraven, Woerden, Reeuwijk of Gouda? Neem dan gerust eens contact op met ons en onze adviseurs helpen u met alle liefde verder.

luxe-keuken

Uw eigen keuken ontwerpen

Kunt u niet wachten? Dan kunt u hier zelf uw droomkeuken ontwerpen in onze online 3D keukenplanner. U gaat direct aan de slag en hoeft niet eerst een ingewikkeld programma te downloaden!

Heeft u het idee dat uw ontwerp klaar is?
Neem dan uw ontwerp mee naar Keukenplein. Hier helpen wij u graag verder met het compleet maken en bestellen van uw keuken inclusief de juiste inbouwapparatuur en accessoires. Ook kunt u ervoor kiezen om uw gegevens achter te laten, zodat één van onze keukenadviseurs contact met u op kan nemen.

Heeft u het gevoel dat u er niet helemaal uitkomt?
Plan dan een afspraak in met een adviseur van Keukenplein. Alle adviseurs voorzien u van gratis advies en bespreken allerlei mogelijkheden met u. Dit is uiteraard te allen tijde geheel vrijblijvend. Wij geven onze bezoekers nooit het gevoel dat ze ergens aan vastzitten. Bij Keukenplein heeft u nooit het gevoel dat u een overhaaste beslissing moet nemen.

Bent u nog niet 100% zeker van uw zaak?
Neem in dat geval gewoon uw offerte mee naar huis, evenals de bladen en de fronten. Op deze manier kunt deze afstemmen op uw interieur en het op uw gemak in het daglicht bekijken.

keuken-hoogglans

Afspraak maken

Het is mogelijk om van tevoren een afspraak met een adviseur in te plannen. Voor een afspraak kunt u langskomen bij ons in de winkel of bellen naar telefoonnummer 0172-615566. Wij zijn te vinden op het volgende adres: Lemsteraak 1 in Bodegraven.

De openingstijden:

Maandag 09.00 – 21.00 uur
Dinsdag 09.00 – 21.00 uur
Woendag 09.00 – 21.00 uur
Donderdag 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag 09.00 – 18.00 uur
Zondag 12.00 – 17.00