Keukenmodellen

Al jarenlang zijn we de keukenspecialist die altijd in staat zijn allerlei keukenmodellen snel te leveren. Het Keukenplein van Hubo is zo’n specialist die over het meest uiteenlopende keukenaanbod beschikt. Dit tegen zeer voordelige tarieven! Ziet u op tegen al het werk van plaatsing? Uiteraard kunt u kiezen voor montage van uw nieuwe keuken. Het aanbod is groot.

Zo heeft u onder meer keuze uit:

De 6 redenen waarom u kiest voor een keuken van Keukenplein…

  • De levertijden zijn veel korter dan bij andere keukenspecialisten
  • Het aanbod is groots en divers, ook op het gebied van werkbladen, grepen en keukenfronten
  • De tarieven zijn concurrerend zonder opdringerige verkoper
  • U bent in staat om vooraf uw eigen keuken te ontwerpen
  • U krijgt alle vrijheid bij Keukenplein, omdat u nooit een beslissing moet nemen
  • Alles mag en kan bij Keukenplein, u staat nooit onder druk

Zoekt u een voordelige keuken in de regio Woerden, Bodegraven, Gouda of Reeuwijk? Neem dan gerust eens contact op met Keukenplein en onze professionals helpen u te allen tijde verder.

Het ontwerpen van uw eigen keuken

Dat is vanaf nu ook mogelijk bij Keukenplein. Ontdek hier hoe u zelf uw absolute droomkeuken ontwerpt met onze online 3D keukenplanner. Het is mogelijk om direct aan de slag te gaan zonder ingewikkelde programma’s te downloaden.

Is het ontwerp van uw idee netjes op het scherm verschenen?
Neem dan uw ontwerp mee naar Keukenplein. Wij helpen u graag verder met het verfijnen van uw idee en het uitwerken van uw keuken, denk hierbij aan: inbouwapparatuur en accessoires. U kunt er ook voor kiezen om uw gegevens achter te laten. Op deze manier kan één van onze ervaren keukenspecialisten contact met u opnemen.

Heeft u het gevoel dat u er niet helemaal uitkomt qua ontwerp?
Plan dan geheel zelf een keer een afspraak in met een ervaren adviseur van Keukenplein. Al onze adviseurs voorzien u geheel gratis van advies en bespreken allerlei mogelijkheden met u. De mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig. Iedereen die bij ons naar binnen loopt, gaat altijd met een tevreden en kalm gevoel naar buiten. Bij ons in het pand heerst geen stress en opdringerigheid.

Heeft u toch het gevoel dat het niet helemaal compleet is?
Dat kan natuurlijk, een nieuwe keuken is iets waar u goed over na moet denken. Wat u dit in geval doet is het volgende: neem uw offerte gewoon mee naar huis, evenals de fronten en de bladen. Dit is een prima manier om rustig in uw eigen omgeving te bekijken hoe het in daglicht staat.

Afspraak maken

Uiteraard behoort het tot de mogelijkheden om van tevoren een afspraak met een ervaren adviseur in te plannen. Voor een afspraak kunt u altijd langskomen bij ons in de winkel of bellen naar het volgende telefoonnummer: 0172-615566. Wij zijn te vinden op het volgende adres: Lemsteraak 1 in Bodegraven.

De openingstijden:

Maandag 09.00 – 21.00 uur
Dinsdag 09.00 – 21.00 uur
Woensdag 09.00 – 21.00 uur
Donderdag 09.00 – 21.00 uur
Vrijdag 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag 09.00 – 18.00 uur
Zondag gesloten