Keukenkasten

Bij het Keukenplein van Hubo beschikken wij over een groot assortiment aan keuken kasten. U bent bij Hubo in staat om uw eigen keuken samen te stellen. Diverse prijsklassen, allerlei kleuren en verschillende afmetingen. Er is van alles is mogelijk! Ontdek hier onze keukenaanbiedingen

Bij Hubo maken wij graag een keuken op maat voor u. Het leveren van maatwerk is onze absolute passie. U ontvangt bij het Keukenplein van Hubo speciale garanties. Op de keuken kasten heeft u 5 jaar garantie en op de keukenapparatuur heeft u minimaal 2 jaar garantie. Keukenplein is erkend lid van het CBW.

Kom gerust eens kijken bij ons in de showroom. U krijgt gratis advies van een ervaren keukenspecialist van Hubo. Heeft u behoefte aan een keuken kast in de omgeving van Reeuwijk, Bodegraven, Woerden of Gouda? Wij helpen u graag.  

Een keuken kast wordt dikwijls gebruikt om de volgende producten in op te slaan:

 • Serviesgoed
 • Voorraad
 • Keukengerei
 • Specerijen

De verschillende formaten van de keuken kastjes van Hubo:

 • Onderkasten (met deuren of laden): 15 – 30 – 40 – 45 – 50 – 60 – 80 – 90 – 100 – 120 cm
 • Bovenkasten (met deuren of kleppen): 30 – 40 – 45 – 50 – 60 – 80 – 90 – 100 – 120 cm
 • Hoge kasten (met deuren): 30 – 40 – 45 – 50 – 60 cm

kasten-in-de-keuken

Bij het Keukenplein van Hubo heeft u keuze uit verschillende type keuken kastjes:

 • Spoelkasten met deur of laden
 • Bovenkasten met deur of klep
 • Onderkasten met deuren of laden

maar ook:

 • Hoekkasten met planken-, carrousel-, of Le Mans systeem
 • Apothekers / voorraadkast
 • Half hoge kasten
 • Hoge kasten voor uw inbouwapparatuur

vaatwasser-2

Een keuken kast van Hubo beschikt altijd over een mooie, verzorgde uitstraling. Naast het uiterlijk is natuurlijk ook de functionaliteit van groot belang. Een groot probleem in een keuken is dikwijls ruimtegebrek. De keuken kastjes van Hubo zijn de oplossing.

Servies, potten, pannen en glazen… Voor alles moet u een plekje vinden. Opbergruimte is handig maar tegelijkertijd ook noodzakelijk en essentieel. Er zijn verschillende opties wanneer u kiest voor een keuken kast:

Ladekasten

Keuken kasten met lades bieden veel ruimte aan boodschappen, maar ook bijvoorbeeld aan uw specerijen en servies. Het grote voordeel van een ladekast is het feit dat de inhoud makkelijk kunt bereiken, ze zijn eenvoudig in te delen en overzichtelijk in gebruik. U hoeft niet meer te knielen om iets pakken voor iets dat achter in op de onderste plank is weggezet. U heeft ontzettend veel mogelijkheden met de ladekasten van Hubo.

kasten-keuken

Hangkasten

Om de ruimte in een keuken optimaal te benutten zijn de hang kasten van Hubo ideaal. Hangkasten komen daarom dikwijls terug in de keuken in de meeste gevallen boven het aanrecht.

Onderkasten

De onderkasten zijn natuurlijk onmisbaar in uw keuken. Deze kasten hebben als bijnaam de robuuste keukenkasten. Dit heeft te maken met het feit dat deze kasten laag zitten en hierdoor wel tegen een stootje moeten kunnen.

Apothekerskasten

Een apothekerskast is leverbaar in uiteenlopende maten en ideaal voor het opbergen van voorraad. Een mini apothekerskast wordt geplaatst onder het werkblad en is perfect geschikt als het gaat om het opbergen van kleine producten zoals kruiden, specerijen, sausjes enzovoorts.

keukenkasten

Veelgestelde vragen

Ben ik in staat mijn keuken kast zelf te monteren?

Uiteraard bent u in staat de keuken kasten zelf te monteren. De keuken kasten worden voorgemonteerd geleverd aan u. Ondanks dat het voorgemonteerd wordt geleverd, raden wij u toch aan om het aan onze vakmensen over te laten. Dit is de juiste keuze wanneer u niet voor een onverwachte tegenslag wil komen te staan. Geniet zo snel mogelijk na de levering van uw gloednieuwe keuken. Nadat de keuken gemonteerd is, nemen onze monteurs het verpakkingsmateriaal me en laten we u achter met een schitterende keuken.  

keukenkasten

Wat is het tarief voor een keuken kast?

De tarieven voor een keuken kastje bij Hubo zijn zeer divers. Dit is afhankelijk van allerlei factoren als de afmetingen, het design, de kleurstelling en het soort keuken kastje. Ieder keuken kastje is los verkrijgbaar. Laat u gratis adviseren door een keukendeskundige van Keukenplein. 

Welke verschillende stijlen keuken kasten zijn er beschikbaar?

Wij hebben keuken kasten voor u in verschillende kleuren, afmetingen, stijlen en prijsklassen.

Kleuren en materialen van keuken kasten zijn bepalend voor het aangezicht van uw keuken. Zo kiezen mensen met landelijke keukens dikwijls voor houten fronten. Bij moderne keukens worden vaker hoogglans materialen gebruikt.  Alle kasten zijn leverbaar in een breed kleurenpalet. Tevens is het mogelijk diverse keukens in elke gewenste kleur te laten lakken.