Kleine keuken

Als u een kleine ruimte tot uw beschikking heeft, vergt het veel inzicht om alles in te passen. Wanneer u een keuken in de kleine ruimte wilt ontwerpen die moet voldoen aan al uw wensen, moeten er slimme oplossingen worden gevonden. Onze adviseurs helpen u hier graag bij. Of laat uw eigen creativiteit de vrije loop en ontwerp uw eigen keuken. Onze keukenspecialisten vertellen u graag over de mogelijkheden. 

Kleine keukens

Kleine keuken inrichten

Wat betreft de inrichting van uw keuken heeft u alle opties open. U kunt uw keuken inrichten als landelijke keuken, moderne keuken of elk andere keukenstijl. Wel moet u goed nadenken over de opstelling van de keuken. In kleine keukens zijn de rechte-opstelling en de hoek-opstelling, ook wel L-opstelling genaamd, het meest voor de hand liggend.  

Kleine keuken

Onze adviseurs kunnen u hier een handje bij helpen. Kom gerust een kijkje nemen in de showroom van Keukenplein of u gaat hier zelf ook aan de slag met het ontwerp van uw droomkeuken. Gebruik hiervoor onze 3D keukenplanner, hiervoor zijn geen downloads vereist. Ontwerp zo bijvoorbeeld uw eigen luxe keuken

Kleine keukens slim inrichten

Wij kunnen uw ruimte niet groter maken dan het is. Wel laten wij het groter ogen.We geven u ook graag andere praktische adviezen. Door bijvoorbeeld uw keuken open te houden zal deze ook groter ogen. Onze adviseurs bieden u praktische oplossingen aan waar u misschien niet zo snel aan gedacht zou hebben. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een Le-Mans onderkast of een van de andere praktische oplossingen die onze adviseurs u te bieden hebben.

Keukens klein

Kleine keuken ontwerpen?

Wilt u alvast een keer kijken naar de mogelijkheden?

Dan kunt u langskomen bij onze winkel. Hier kunnen onze medewerkers met de hulp van een tekenprogramma uw ideale keuken ontwerpen.

Keuken klein

Komt u er niet helemaal uit?

Plan dan een afspraak in met een van onze adviseurs om een kleine keuken te ontwerpen. De adviseurs zullen u voorzien van advies en alle mogelijkheden met u doornemen. Dit is te allen tijde vrijblijvend. U bent nergens aan verbonden en u hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen.

Bent u nog niet helemaal zeker van uw zaak?

Neem uw offerte gewoon mee naar huis, net als de fronten en de bladen, om deze af te stemmen op uw interieur en eens in het daglicht te bekijken.