Landelijke keuken

De landelijke keukens van Keukenplein zijn uniek in hun soort. Voor ieder probleem is er altijd wel een oplossing. We zijn meedenkend en geven u passend advies. De landelijke keukens van Keukenplein zijn van topmerken met Duitse kwaliteit.

Altijd de beste keukens op maat. Duitse topkwaliteit gegarandeerd bij Keukenplein. U bent in staat hier uw eigen keuken ontwerpen. Kom gerust langs bij Keukenplein voor een advies op maat.

Hoe herkent u landelijke keukens?

Landelijke keukens hebben allemaal een belangrijke overeenkomst: de sfeer en uitstraling van het platteland voeren de boventoon. Een landelijke keuken wil vooral de sfeer van het platteland oproepen. Deze keukens zijn zowel rustiek, traditioneel als excentriek. Vaak ogen de keukens ook robuust: ze kunnen tegen een stootje.

Landelijke keuken

Redenen om voor een landelijke keuken te kiezen

Het voordeel van landelijke keukens is dat deze de gezellige uitstraling hebben van vroeger, maar zijn uit te voeren met alle huidige gemakken. Er zijn veel kleurencombinaties die bij deze keukens passen. Uw keuken straalt rust en nostalgie uit en dat is fijn! In landelijke keukens zitten robuuste materialen die zeker tegen een stootje kunnen.

Mogelijke kleurencombinaties landelijke keukens

Er zijn kleurencombinaties mogelijk, met keuze uit wel 300 kleuren. Wilt u deze kleuren eens doornemen? Kom gerust langs om een kijkje in ons assortiment te nemen. De kleurstalen van de fronten en de bladen: neem deze gerust meer naar huis. Zo stellen wij u in staat om het af te stemmen op uw interieur en eens in het daglicht te bekijken. Ook krijgt u een passend advies van onze ervaren adviseurs mee.

Landelijke keuken kosten

Een landelijke keuken kopen is mogelijk in elke prijsklasse. De prijs is sterk afhankelijk van de deurkeuze van uw keukenkasten, het keukenblad en de inbouwapparatuur. De prijzen variëren tussen de € 2.995,– en € 30.000,–  In onze keuken showroom voorzien wij u van alle denkbare mogelijkheden om zo tot een perfect ontwerp te komen, binnen uw budget.

Keuken landelijk

Frontkeuzes voor landelijke keukens

De fronten zijn in veel soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Ladeblokken, apothekerskasten boven– en onderkasten, spoelkasten en hoekkasten zijn in iedere keuken in te passen. Deze zijn verkrijgbaar bij Keukenplein. Komt u uit Bodegraven, Reeuwijk, Woerden of Gouda en u wilt een keuken kopen? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom. En laat u voorzien van de mogelijkheden en een passend advies.

Afmetingen van een landelijke keuken

Uw keuken wordt op maat gemaakt. Dit betekent dat uw ideale keuken altijd in te passen valt. Onze adviseurs zullen uw ideale keuken samenstellen door middel van ons online tekenprogramma. Zo kunt u zien hoe de keuken eruit komt te zien. Dit is te allen tijde vrijblijvend. U bent nergens aan verbonden en u hoeft geen overhaaste beslissingen te nemen.

Assortiment inbouwapparatuur

Er zijn diverse inbouwapparatuur zoals :

  • Kookplaten / fornuis
  • Afzuigkap
  • (stoom)oven / magnetron / combimagnetron
  • Vaatwasser
  • Koelkast / vriezer / koel-vries combinatie
  • Koffieautomaat
  • (hoge) druk stoomovens
 • wijnklimaatkasten

inbouwkoelkast

Materialen aanrechtbladen

Uw aanrechtblad is in verschillende materialen verkrijgbaar:

  • graniet
  • composiet
  • keramiek
  • kunststof
 • hout

Keuken accessoires

Er zijn veel verschillende accessoires verkrijgbaar zoals:

  • Kranen
  • Verlichting
  • Afvalsystemen
  • Bestek indelingen
  • Anti slip matten
 • Achterwanden

Mogelijke keukenopstellingen

Er zijn verschillende keuzes als het over keukens gaat. Zo heeft u de keuze voor een keuken met een kookeiland. Dit is heel aantrekkelijk als u een ruime keuken heeft.

Landelijke keukens

U-opstelling

Een keuken in een U-opstelling. U maakt op deze  manier gebruik van de ruimte die u ter beschikking  heeft. Zo heeft u alles binnen handbereik.

Hoek-opstelling

Ook wel L-opstelling genoemd. Maak optimaal gebruik van een hoek met een draaiplateau. Hierdoor gaat er geen ruimte verloren.

landelijke-keukens

Rechte-opstelling
Geschikt voor een kleine ruimte. Voordeel van deze opstelling is dat u de keuken zolang maakt als u wilt, mits er genoeg ruimte is. U benut op deze manier de ruimte van uw keuken optimaal.

Parallel-opstelling
Een parallelkeuken is geschikt voor kleine ruimtes. Voordeel van deze opstelling is dat u

de keuken zolang kan maken als u wilt, mits er genoeg ruimte is.    

Schiereiland-opstelling
De schiereiland-opstelling is geschikte voor open ruimtes. Ideaal om een barretje in te passen.

Waar zijn deze keukens verkrijgbaar?

Langs de snelweg richting Alphen aan de Rijn worden deze design keukens verkocht, bij het Keukenplein van Keukenplein (Lemsteraak 1, Bodegraven). Kom snel een kijkje nemen in onze showroom en ontdek de mogelijkheden voor uw woning! En laat u voorzien een passend advies.

keukens-landelijk

Type keukenkasten 

  • Onderkasten met deuren of laden
  • Spoelkasten met deur of laden
 • Bovenkasten met deur of klep

maar ook:

  • Half hoge kasten
  • Hoge kasten voor inbouwapparatuur
  • Hoekkasten met planken, carrousel,- of Le Mans systeem
 • Voorraad / apothekerskast

keuken-landelijk

Recensies

Veerle Goossens – Boskoop
Zonder enige ervaring met het aanschaffen van een keuken naar de showroom gegaan. En in een halfuurtje werd het me allemaal vrij duidelijk. Een duidelijk verhaal met een goed advies. Dit heeft de doorslag gegeven in mijn keuze. Bezorging goed verlopen geheel volgens plan netjes gemonteerd en al het verpakkingsmateriaal opgeruimd. In de wolken met mijn nieuwe keuken.

Robert-Jan van Dijk – Gouda
We werden bij aankomst direct geholpen. Een paar goede tips gekregen om onze horizon te verbreden. Alle tijd en ruimte gekregen in onze keuze.

Eric Slappendel – Haastrecht
Via de site al wat informatie gevonden. Dit sloot goed aan op de manier waarop wij geholpen werden en welke keuken wij uiteindelijk aangeschaft hebben.

Veelgestelde vragen

Krijg ik ook een garantietermijn op mijn keuken?
Wij leveren onze keukens met garantie conform de CBW voorwaarden. Garantietermijnen verschillen per product. Voor meer informatie bent u meer dan welkom bij onze adviseurs.

Waarom kopen bij een CBW-erkende winkel?
Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Deze winkels hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Gaat een CBW-erkende winkel failliet, dan bent u uw aanbetaling niet kwijt. Zie www.cbw-erkend.nl voor meer informatie of vraag naar de CBW algemene voorwaarden in de winkel.

Waar worden deze landelijke keukens geleverd?
Onze landelijke keukens worden onder andere geleverd in Alphen aan de Rijn, Boskoop, Waddinxveen, Gouda, Waarder, Driebruggen, Bodegraven, Woerden, Reeuwijk-Dorp, Reeuwijk-Brug, Zwammerdam, Nieuwerbrug, Zegveld, Moerkapelle, Zevenhuizen en ook in Moordrecht worden deze landelijke keukens geleverd. Als u een keuken bestelt, wordt deze gegarandeerd in drie tot vijf weken geleverd.